Culturile de cereale păioase sunt unele dintre cele mai sigure culturi, datorită faptului că acestea sunt genetic concepute pentru a rezista temperaturilor scăzute din timpul iernii. Însă, la fel ca toate celelalte culturi, și cele de păioase necesită atenția cuvenită – atât în ceea ce privește pregătirea terenului, cât și respectarea tuturor verigilor tehnologice, pentru a putea vorbi despre o cultură generatoare de profit.

Un factor extrem de important pentru aceste culturi este partea de nutriție. Modul în care asigurăm necesarul plantei pentru o dezvoltare armonioasă, pentru asimilare de nutrienți, precum și pentru a crește rezistență la boli și dăunători este cheia către o producție ridicată atât din punct de vedere cantitativ, dar mai ales calitativ.

EKOLIST® CEREALENoul standard în fertilizare, în Tehnologia NETagro

Îmbogățit cu ComplexActive (tehnologie cu acţiune antistres), EKOLIST® CEREALE conține chelacid, care minimizează acțiunea agenților patogeni. EKOLIST ® conține substanțe nutritive care se asimilează foarte bine și microelemente sub formă de chelați EDTA și DTPA, care influenţează creșterea cantității și calității producției.

Datorită formulării sale bogate în macro și microelemente (Zn, Fe, Mn, B, Mo, Cu), EKOLIST ® combate eficient și previne apariția carențelor de cupru, mangan și zinc, stimulează dezvoltarea sistemului radicular, polenizarea, fertilitatea precum și viabilitatea polenului.

Prezența tehnologiei ComplexActive, un sistem inovator ce dispune de o puternică acţiune antistres, precum și a complexului special dezvoltat – chelacid – face ca EKOLIST ® Cerealele să consolideze imunitatea plantelor, crescând rezistența acestora la boli și dăunători, încă de la prima aplicare.

Aplicat în doză de 2-3 l/ha, EKOLIST® Cerealele stimulează dezvoltarea corectă a cerealelor de toamnă și de primăvară și o mai bună utilizare a îngrășămintelor solului, crescând rezistența plantelor la stresul fiziologic.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să apelați la reprezentanții NETagro din zona dumneavoastră agricolă.